Welkom bij mij thuis

Op de onderdieping van mijn huis hartje Utrecht is het prima mogelijk groepen tot 10 personen te ontvangen. Een plus een is twee: ik heb hem ingericht als workshop ruimte. Hier zie je het programma, start najaar 2021.

Je persoonlijke coach

Wie piano wil leren spelen neemt individueel les. Waarom doe je dat als fotograaf niet? Voorhet tarief van een pianoleraar kijk ik met jou naar je werk. Hoe creatief ben je geweest? Hoe helder communiceren je foto’s? Valt er technisch misschien nog wat bij te schaven? We kijken hoe we je foto’s door middel van je sterke punten nog beter tot bloei kunnen laten komen en je zwakke punten kunnen tackelen.  Ben je met een project bezig? Ik denk met je mee.

Iedere coaching begint bij mij thuis in Utrecht met een bezoek van een uur. Daarna hebben we of live in Utrecht of via de computer ontmoetingen van een half of een uur. Prijs per half uur: 27,50 euro. Hoe snel we achter elkaar afspreken en hoe vaak we dat doen, bepaal jij.

Cursus vrij werk

Iedere fotograaf heeft een andere motivatie. De een wil de wereld laten zien, de ander wil die veranderen. Het kan heel goed dat je niet zulke concrete doelen hebt. Voor jou is een camera wat een muziekinstrument voor een muzikant is. Je fotografeert om je te uiten, jezelf te ontwikkelen. Je wilt foto’s maken die raken omdat ze laten voelen wat jou persoonlijk beweegt. Wil je dit, dan is deze cursus voor jou. Doel is je artistieke grenzen te verleggen en je fotografie zo goed mogelijk bij je te laten passen. Zelfreflectie, persoonseigen ideeën bedenken en fotografisch pionieren spelen hierbij een grote rol. Je krijgt uitleg over zaken als creativiteit, originaliteit, authenticiteit, identiteit en conceptueel denken. Je werkt aan en wordt begeleid bij een hoogstpersoonlijk project.

We werken in groepen van maximaal 10 personen. Vijf bijeenkomsten, data in overleg. Prijs: 375 euro, koffie, thee en koekjes er natuurlijk bij.

Cursus compositie 2.0

We zijn gewend een compositie te gebruiken als een manier om je foto’s mooi te maken. Je kunt het ook inzetten om je foto’s helder te krijgen. In deze cursus werken we vanuit beide inzichten, waarmee je denken over compositie wordt verbreed en op zijn kop gezet. Je gaat beter begrijpen hoe foto’s overkomen, nieuwe mogelijkheden zien om je eigen foto’s zeggingskracht te geven en je leert compositiekeuzes te maken die precies bij je doelen passen. In deze cursus krijg je uitleg, ga je met de nieuwe inzichten aan de gang en worden je foto’s geanalyseerd.

Wil je een voorproefje? Voor het blad Professionele Fotografie schrijf ik een artikelenreeks over compositie voor gevorderden.

Ik werk ook hier met groepen van maximaal 10 personen. We komen vijf keer bij elkaar. Data in overleg. De cursussen vindt overdag plaats om in het centrum van Utrecht te kunnen oefenen. Prijs: 375 euro, koffie, thee en koekjes meegeteld.

Mentoraat

Ik ben ruim 25 jaar mentor bij fotoclubs en andere fotografengezelschappen. Vanaf dit najaar geef ik ze ook vanuit huis. Is er bij je club geen mentoraat, of voel je een klik met mij, dan ben je hier welkom. Doel van het mentoraat is je artistieke ontwikkeling een boost geven en je visie op fotografie op een hoger niveau brengen. Je krijgt persoonlijke opdrachten die je nieuwe vaardigheden opleveren en je inzichten verrijken.

Je komt in een groep van maximaal 10 personen en we komen vijf keer bij elkaar. Data in overleg. Prijs: 250 euro. Inclusief koffie, thee en koekjes.

 Heb je interesse? Stuur mij een mail.

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>